MENÜ

AAOMB
2012

Ebben a menűben megpróbáltunk mindenki számára érdekes információkat összegyüjteni a játékról.A régebbi játékosok számára talán sok minden már nem lesz újdonság, de azért reméljük ők is kedvüket fogják majd lelni ezekben az információkban és akik most ismerkednek vele még többet tudhatnak meg róla.

 

 

Küldetések 1. rész

Egy kis rövid leírás az amerikai hadsereg alakulatairól. /_userfiles_/aaomb/kuldetesek-1.resz.pdf

 

AAO 2.5 assist tudnivalók,letöltése

Az AGP (Army Game Project) évek óta tartó, forráshiánnyal való küszködésének legújabb állomásaként - kiadáscsökkentés címszóval - 2011. december 18-án lekapcsolták az authentication, authorization, AMW (account management) és egyéb központi rendszerek nagy részét mind az AA2 mind az AA3-nál. Míg utóbbi játék ilyen jellegű kiszolgálását a jövőben (3.2-es patch után) a Steamworks rendszeren keresztül oldják meg, addig az eredeti Americas Army sorozatnál ez nem fog megtörténni, a játék free-to-play módba vált, (hasonlóan a korábbi ideiglenes leállásokhoz).

A 2.5-ös verzión még mindig aktívan játszó önkéntesek és a Battletracker (korábban AAOtracker) üzemeltetői készítettek egy saját authorization és honor rendszert, mely az AA 2.5 Assist nevű programba került integrálásra. Ennek köszönhetően játékon belül újra kijelzésre kerül a valós honorszint illetve a Battletracker méri a statisztikákat.
Ez reményt ad, hogy előbb-utóbb az egyébként jóval bonyolultabb honor- és authorization rendszerrel bíró 2.8.5-ön is újra lehet majd "normálisan" játszani. A programot itt töltheted le.

http://aa25assist.sourceforge.net/

 

Küldetések 2.rész

Mellékelve a folytatás /_userfiles_/aaomb/kuldetesek-2.resz.pdf

 

Pályák rövid leírása

Itt találhattok némi útmutatást a játékban lévő küldetésekről.Reméljük hasznos infó lesz a kezdőknek és talán a veteránoknak is. /_userfiles_/aaomb/palyak-ismertetese.pdf

 

Fegyverek ismertetése 1.rész (Enemy weapons)

A játékban lévő lőfegyverek rövid ismertetése.egy kis történelemmel együtt.

/_userfiles_/aaomb/ellenseges-fegyverek-ismertetese.pdf 

 

Fegyverek ismertetése 2.rész (U.S. weapons)

Az amerikai haderő által használt fegyverek bemutatása./_userfiles_/aaomb/u.s.fegyverek.pdf

 

 

 

 

Hírek

 • Bajnokság
  2012-07-25 07:01:14

  A bajnokság a nyárra való tekintettel egy kicsit szünetel.Az összes csapat és pálya elosztás kész,amint indul ezen az oldalon valamint az AAO.hu közlünk minden információt.

 • Hamarosan kezdünk
  2012-05-06 17:07:41

  HOoaH katonák!Szinte biztos hogy a bajnoksághoz szükséges létszám összejött így hát hamarosan kezdünk.Minden veterán és újjonc kezdheti tisztogatni a bakancsátKirály

 • Jelentkezés és regisztráció
  2012-04-25 21:15:05

  Az újjáéledt 2.5-ös verzión szerveződő területfoglalós bajnokság képe lassan kirajzolódni látszik.Eljött az idő, hogy mindenki (újoncok és veteránok) jelentkezzetek a játék megkezdéséhez.Jelentkezni nem csak klánoknak lehet hanem egyénileg is.A jelentkezéseket a aa25mb@gmail.com-ra várjuk.További információkat és a felíratkozás módjáról az AAO.hu oldalon találtok útmutatást.

 • TS3 - Fórum
  2012-04-02 12:02:57

  Server Adress: sunwell.hu
  port: 9922
  jelszó: rht

Szavazás

Kipróbáltad már az AAO3 legfrissebb verzióját?
Igen, már a megjelenés napján,mert kíváncsi voltam a változásokra.
Nem ,mert az előző verziók sem jöttek be.
Asztali nézet